Personale

 


Morten Randbøll – Leder
Ansat 1. februar 2017

Stina Kainø Sørensen – Pædagog (Primær person på årgang 2014)
Ansat januar 2009 – Pt. på barsel
Praktikvejleder
Jeg er fra 1985 og bor i Skovlunde med min mand og mine to sønner. Jeg kan godt lide at være kreativ og ønsker blandt andet at udvikle børnenes kreative evner. Det er vigtigt for mig at arbejde i et trygt, inkluderende og anerkendende miljø, hvor der er mulighed for udvikling hos både børn og voksne.


Helle Christoffersen – Pædagog (Primær person på årgang 2016)
Ansat 1. februar 2015
Jeg er født i 1982 og er opvokset i Hillerød, men bor nu i Nordvest. Jeg blev uddannet pædagog i januar 2010, med speciale i idræt. Jeg kan rigtig godt lide at skabe et miljø, hvor børnene har mulighed for at udfolde sig og skabe gode sociale relationer. Her synes jeg at leg og bevægelse er et godt værktøj til at skabe dette. Derudover synes jeg det er vigtigt at alle børn og voksne føler sig inkluderet og er en del af fællesskabet. For mig betyder det meget, at både børn og voksne bliver- og føler sig anerkendt.


Mona Luxhøj Madsen – Pædagogmedhjælper (Primær person på årgang 2015)
Ansat september 2012
Jeg er født i 1984 og bor i Vanløse med min kæreste. Jeg har uddannelse indenfor kreative processer og beklædning. Jeg holder af at udøve kreative aktiviteter med børnene, da jeg mener at børnene derigennem udvikler deres motorik, selvopfattelse og sociale relationer. Man opnår igennem en fælles aktivitet nogle nære relationer til børnene og det er vigtigt for mig at se det hele barn.


Stefan Hansen
Pædagogmedhjælper 13. februar – 31. juli 2017


Marie-Louise Thorhauge
Vikar


Matias Hansen
Vikar


Sebastian Niemeier
Vikar